Alla inlägg under september 2012

Av Elsa - 5 september 2012 18:24

Här är ett låttips!    Den här låten är lite annorlunda, den är på latin, men väldigt vacker! Jag hörde den på ett konfa-möte och alla blev helt förstummade över hur fin den var. Först kanske man tycker det låter lite roligt eller något, men sedan bara njuter man av att lyssna! Låten heter Pie Jesu av Motoboy (BTW DET ÄR EN KILLE SOM SJUNGER   ) Jag hittsde inte översättningen på svenska :(



                                                                 

Merciful Jesus, Merciful Jesus, Merciful Jesus, Merciful Jesus
You who take away the sins of the world
Grant them peace
Grant them everlasting peace
Lamb of god, lamb of god, lamb of god, lamb of god
You who take away the sins of the world
Grant them peace
Grant them everlasting peace
Everlasting, peace everlasting 
 


Pie Jesu, pie Jesu, pie Jesu, pie Jesu

qui tollis peccata mundi
dona eis requiem, dona eis requiem

Pie Jesu, pie Jesu, pie Jesu, pie Jesu
qui tollis peccata mundi
dona eis requiem, dona eis requiem

Agnus Dei, Agnus Dei, Agnus Dei, Agnus Dei

Qui tollis peccata mundi
dona eis requiem, dona eis requiem

Av Elsa - 5 september 2012 15:56

Hej!

Idag började det med simning, vi simmade 40 längder -.- Sen var det svenska, vi ska börja skriva på våra noveller, jag tror min kommer bli ganska bra faktiskt. :) På NO:n jobbar vi med akustik. Vi fick jättemycket läxa. Tio sidor... sen har vi 40 glosor i engelska, 3 sidor i religion, och franskaglosor till samma dag. Döda mig.   Sen var det franska. Vi såg bara på film. Skönt! Efter det var det äntligen lunch! Jag var såå hungrig, men det var inte så god mat, så jag fick ta knäckebröd. Länge leve knäckebröd!   Sen var det matte... det var lika rörigt eller vad man ska säga. Sen var det äntligen sista lektionen, elevens val. Vi såg fortsättningen av Big Fish. 

När jag kom hem gjorde jag läxor. Alltså jag kommer inte ha plats för all information vi måste läsa in! Min minnesmapp är för liten för det!   

Jag är sugen på att baka något med en av de nya bakgrejerna jag har fått, men jag har ju typ inte tid!   Kanske typ muffins?


Jag bloggar kanske mer ikväll, hejdå!   

 

 

Av Elsa - 5 september 2012 07:16

Godmorgon! Har precis ätit frukost, alltså, mat är ibland bara så äckligt på morgonen att man vill kräkas    Men man får överleva!


Så här ser jag ut idag :)

 

Mina favoritshorts! :D


Ha en fortsatt bra dag!


Av Elsa - 4 september 2012 21:31

Äntligen har min design kommit!! :D <3 Tack så jättemycket http://bunnys.blogg.se/    :D

Av Elsa - 4 september 2012 20:15

Just nu sitter jag och kollar på Ung Och Bortskämd. Tidigare ikväll kom min storasysters tidigare pojkvän/en av mina närmsta vänner och gav en födelsedagspresent till mig!   Det var chokladpraliner med blåbärssmak. De var goda! :)

När jag kom hem från skolan pluggade jag engelska och franska. Öööööh det är så tråkiiigt   

Jag och Linn är typ besatta av Peter Pan. Detta har uppstått eftersom en kille i klassen liknar han som spelar Peter (Jeremy Sumpter) jättemycket. Men Jeremy är så söt!   Och jag drogar Peter Pan-musiken...

Imorgon är det sista gången vi simmar på idrotten. Jag gillar faktiskt att bada, men inte att liksom, simma. På svenskan ska jag fråga min lärare om vi ska se en film som heter Möss Och Människor någon gång. Vi har läst boken, och jag grät såååååå mycket i slutet. Det var den sorgligaste bok jag har läst.   Och om vi ska se den på film, kommer min klass mobba mig för jag kommer kanske börja gråta och kanske typ dö.


 

Beskriver lite min dag. :)


Godnatt, alla! <3

Av Elsa - 4 september 2012 10:20

Vi börjar engelskan om en kvart, vi har nyss haft matte. Emma sitter och äter knäckebröd, och Linn sitter och pillar med våra mobiler. Jag är hungrig, men jag har choklad i skåpet hehehehehe  

 Här är en flippbild på oss haha

 

Av Elsa - 4 september 2012 07:20

Ett snabbt inlägg innan jag går och borstar tänderna och cyklar till helvetet/skolan. Idag händer inget speciellt tror jag. Bara vanliga lektioner idag. Ska ta med datorn till skolan idag så jag kanske bloggar mer där sen.   


 


Dagens look! Lol, bara skojar haha... valde den stora mysiga tröjan idag! <3 ^^


Have a good day, everybody!

Ovido - Quiz & Flashcards