Alla inlägg den 30 september 2012

Av Elsa - 30 september 2012 10:17

Bonjour!


Sitter just nu i köket och äter frukost. 

Igår på träningen upptäckte jag att jag har bättre kondition än jag trodde, jag har ju hoppat över träningan några gånger de senaste veckorna, och var orolig för att jag skulle dö efter fem minuter. Men det gick ganska bra!    Jag bakade också smulpaj, det är ju ganska lätt att baka och vi hade en massa äpplen hemme så jag tänkte why not? Jag har upptäckt en sak: jag ÄLSKAR smulpaj! Jag har alltid vetat att jag gillar det, men nu har jag insett att jag älskar det! Det är godast när det är äpplen eller hallon :) Kärlek till smulpaj!  

Igårkväll såg jag en film som hette Eagle Eye, den var riktigt bra, ett filmtips från mig! :)


Idag ska jag bara plugga, tvätta och ta en dusch. Jag måse plugga rejält idag, har fysik-prov imorgon! Jag ska tvätta tvätt åt farmor, får ju 250 spänn för det. ^^ 

Ååånej imorgon ska vi orientera i Skrylle... dålig dag imorgon :( Fast vi har ju sovmorgon til 9.20 jippiiiii! :D


Man börjar verkligen märka att hösten kommer, alla löv börjar få såna vackra färger, och det är så jäävla kallt D:Sommaren känns som den kortaste årstiden av alla. Det är så sorgligt. Och rätt var det är så kommer vintern! Det får gärna komma snö, men inte såå mycket. Och snön måste komma vid den rätta tidpunkten, inte i typ februari och på påskafton. Som hände detta året :( Vi får hoppas!!


Här är en bild på en bit av smulpajen från igår! :)

 


Au revoir! 



Ovido - Quiz & Flashcards