Alla inlägg den 28 september 2012

Av Elsa - 28 september 2012 19:46

Jag hatar att jag ville såå gärna bli tonåring när jag var liten. Liksom, visst när man såg de "stora" barnen cykla förbi ens låg och mellanstadie-skola varje dag kände man att man ville veta hur det kändes att gå på högstadiet och sånt. Jag känner mig inte alls större än vad jag var när jag gick i fyran. När man gick i fyran tyckte man att 15-åringar såg ut som värsta 20-åringarna. Och gymnasiet!! Gymnasiet låter så himla vuxet. Jag är inte så stor än :( Jag önskar jag kunde uppleva den gamla tiden igen, och njuta av att vara liten istället för att onödigt längta efter mens och resten av all pubertets-skit.

Varje gång jag cyklar förbi min gamla skola längtar jag bara tillbaka, och vill bara gå fram till alla barn och säga " Njut av barndomen, nu för fääään!!" , typ. Jag tyckte att det såg så coolt ut när de gör läxor i Lotta På Bråkmakargatan. Haha, man kan säga att jag också var lite som Lotta, ville också leka stor och göra läxor ^^(Nu är ju Jonas och Mia typ 10 där, men ni fattar principen). Nu är läxor det värsta jag vet. Om man bara kunde ha vetat detta i förväg buhuuuu :( 


Kände bara för att skriva av mig lite.

Av Elsa - 28 september 2012 14:54

Sitter här och kollar How I Met Your Mother och käkar chips. Sååå skönt att det är fredag. Matteprovet gick inte bra, kommer kanske få F, får se. I helgen ska jag plugga fysik och hemkunskap, men idag ska jag ha en pluggfri dag. Ska bara chilla hela fredagkvällen. 


Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards