Alla inlägg under januari 2013

Av Elsa - 19 januari 2013 19:39

Godkväll!

 

Idag skulle jag egntligen ha varit på träning, men jag har bestämt mig för att byta badmintongrupp. 

Innan har jag spelat i en grupp för dem som är födda -99 och -98. Det är nog dags att byta nivå... så jag har mejlat någon på Lugi badminton och bett om att få byta grupp. Jag skulle också kunna tänka mig att utbilda mig till hjälptränare. Det verkar kul och man får ju betalt ^^

Den 10 februari ska jag på tävling. :)

 

Idag var jag och handlade med mamma, och jag har duschat... inte så mycket mer. 

Imorgon ska jag plugga geografi, vi har läxa till tisdag.

 

Bye!

Av Elsa - 17 januari 2013 20:06

Tjo!

 

Har kommit hem från Katte, och just nu känner jag mer för humanistiskt på Spyken. Det är typ fler ämnen som jag inte gillar, som är obligatoriska på Lingua. Ska nog vänta typ en vecka, och om jag ortfarande känner för Spyken, väljer jag nog det! :)

 

Jag tänkte att det var länge sedan jag laddade upp en video där jag sjunger, så jag tänkte att jag skulle spela in en idag! Anledningen till att det är svart är för att ser inte så vacker ut idag, och inte heller när jag sjunger! Det låter lite dåligt ibland, men jag hoppas det låter lite bra iallafall! :)

Så varsågoda!



Ikväll ska jag plugga kemi och engelska!

 


 

Av Elsa - 17 januari 2013 07:22

Godmorgon!

 

Jag sitter och väntar på att gå iväg till skolan... men det är chill, för Linns mamma kör oss ^^ Om hon inte hade gjort det hade jag nog gått till skolan hellre än att cykla, att cykla i nerförsbacke i -10° är inte så trevligt... får sjukt ont i ansiktet.

 

Det var ganska lärorikt att gå på öppet hus igår på Spyken. Det verkar passa mig väldigt bra! 

Idag ska jag till Katte, för att se lite närmare hur det är på Lingua. Om det känns bättre än humanistiskt på Spyken väljer jag nog det...

Fast jag tror det blir bra oavsett vad jag väljer. Det är bara det att Lingua är mycket mer krävande och "speciellt!

 

Idag händer inget roligti skolan. Vi ska ha musik! Hoppas vi spelar någon bra låt som jag kan hehe... så jag kan sjunga.

Igår på elevens val så försökte hon tjejen påverka läraren igen till att ge hennes kompis huvudrollen. Jag blir så jävla arg och ledsen! Jag vet att läraren antagligen vet bättre än att lyssna på henne och ge henne rollen för att hon tjatar om det... hoppas jag.

 

Adios, amigos!

Av Elsa - 16 januari 2013 15:27

Hej!

Imorse fick jag och Linn och sjuts av pappa. Det var typ -14° O_O Det är alldeles för kallt! Så jag frågade pappa om han kunde köra :)

I skolan var det rätt chill. Vi fick skjuts hem av Linns mamma. Så skönt!

Snart ska jag åka på öppet hus på Spyken. Jag ska dit med mamma, men jag kanske kommer se Denise där också.

Jag vet inte om jag ska gå på Katte eller på Spyken... :(

Jag ska på öppet hus på Katte imorgon. Där ska det visst vara jättefint, det är iallafall det på utsidan ^^

Vi har fått ganska mycket läxor... bland annat kemi. Jag fattar typ ingenting... Men det brukar bli bättre om jag antecknar lite :) Bara jag får tid med det!

 

See ya later!

Av Elsa - 14 januari 2013 17:11

Hejsan!

 


Idag började det alltså med nationellt prov i svenska (muntligt). Jag var väldigt trött först men sedan blev jag mer nervös. Det påverkade mig inte mer än att jag tror min röst måste ha låtit väldigt skakig. Det är konstigt, jag brukar vara ganska bekväm med att prata om texteri grupp, brukar inte alls vara nervös. Men nu när det var ett seriöst prov kändes det mer nervöst... :s Men jag tror det gick bra ändå!

 

Resten av dagen hände inget speciellt. Det var roligast på bilden. :)

 

Imorgon händer inget, vi kollar på Slumdog Millionare. Den är så bra! Jag har sett den innan ^^

På onsdag ska jag och Linn hålla egen lektion på idrotten. Vi ska spela badminton.

 

 

Av Elsa - 13 januari 2013 18:37

Söndag!

 

Idag har jag bara varit på träningen, där var några nya som har börjat där, så det känns lite kul.

Resten av dagen har jag kollat på BWH och läst. 

Jag har gått runt och varit nervös för nationella provet imorgon! Jag har liksom ingen aning om hur det kommer bli, det är det första provet. Och jag är i den första gruppen som ska göra det. Men det är bara att samla sig, fokusera och göra det!

Ikväll börjar det en ny humorserie på fyran, minns inte vad den hette, men den kanske är kul? När mamma hämtar Klara från Simon ska hon typ köpa Xubi och micro-popcorn. Vi äter bara såna popcorn som man poppar i kastrull, för en gångs skull vill jag äta säna man poppar i micron. Jag tycker de är mycket godare!

 

Jag vill också uppmana om att gå in och rösta på Emmas blogg, om hon ska lägga upp sin novell eller inte? Hon och jag skulle bli mycket glada om ni ville vara med och rösta! ;)

Länken till hennes blogg hittar ni i vänster-menyn.

 

au revoir! 

Av Elsa - 12 januari 2013 18:58

Hej!

 

Idag gick jag upp runt halv tolv, jag och mamma åkte och handlade efter att jag hade ätit frukost och klätt på mig. 

Jag har kollat på Blue Water High idag, haha jag blir typ helt beroende...

Jag och mamma gjorde crème brûlée. Hon fick en sådan brännare i julklapp, så vi gjorde det idag! Den blev jättebra (tycker jag). Så där hård och knastrig på utsidan. Rätt bra för att vara första försöket! ^^

Imorgon ska jag på årets första träning. Vet inte varför det börjar på söndagen, men själv tycker jag att det borde vara så varje vecka, på lördagar är man helt trött och vill bara ligga hemma och sova på förmiddagen. ^^

På måndag börjar jag med att göra det första nationella provet. Det är muntligt i svenska, och det ska vara i 110 minuter. Jag är ganska nervös, men jag brukar vara bra på att diskutera texter, man jag hoppas bara att det inte blir en text som jag absolut inte fattar någonting av. Och det gäller också att man låter alla få sin chans att prata... vi är fem i vår grupp, och vi är den första gruppen. Men jag missar iallafall idrott! :)

 

Här är en bild av crème brûléen.

 

 

Hejdå! ^.^

 

Av Elsa - 11 januari 2013 15:39

Det är fredag! :D

Och när jag kom hem hade pappa varit och köpt chips och coca-cola. Underbart! <3

Det finns inget på tv, mamma och pappa ska bara kolla på På Spåret -.- 

Men jag kollar just nu på serien Blue Water High, som gick för några år sedan på sommarlovsmorgon. Såna minnen att titta på det!

Inget spännande i skolan hände idag. På syslöjden ritade jag upp mitt mönster till linnet. Kommer nog bli ganska fint tror jag! Sen ska jag göra en svart, tajt kjol också.

Just nu tittar jag på Vera Med Flera på tv. Det gick på svt för typ elva år sedan! :')

Imorgon ska jag inte göra något speciellt, men på lördag börjar träningen igen! Ska bli kul. :)

 

Vi ses!

Ovido - Quiz & Flashcards